Met passie en ambitie

Al vanaf het eerste jaar van het voortgezet onderwijs is duidelijk dat Frank naar het conservatorium wil. Hij begint in 2004 aan de vooropleiding van het ArtEZ Conservatorium te Zwolle en doorliep daarna de studie licht als (bijvak)klassiek slagwerk. Hij volgde lessen bij o.a. Erik Albers, Peter Berk, Martin Geessinck en Jan Wissink. Frank heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Jeff Moore (VS), Terry Bozzio (VS). Sietse Huisman (NL), Jan Wolfkamp (NL) en Martijn Vink (NL). Ook behaalde Frank zijn minor HaFaBra directie bij Alex Schillings en Fried Dobbelstein.

  • bandcoach, voor beginnende of gevorderde bands

  • dirigent

  • slagwerker / drummer

  • docent slagwerk / drums

  • arrangeur voor slagwerk en HaFaBra orkesten

Neem contact op

Mijn diensten

2017-06-30T09:54:32+00:00

Eigen compositie

Zoekt u een speciaal muziekstuk voor een bijzondere gelegenheid? Bijvoorbeeld een jubileum of een afscheid? Of een ouverture voor een bijzonder concert? Frank maakt ook eigen composities voor slagwerkgroepen.

2021-03-24T09:29:47+00:00

Dirigeren

Momenteel is Frank als dirigent verbonden aan: Slagwerkensemble Dynamic (Nijeveen / Wanneperveen), Fanfare Excelsior (Dalfsen), Slagwerkgroep David (Oosterwolde), Fanfare De Wieden (Wanneperveen / Giethoorn)

2017-06-30T13:42:08+00:00

Bandcoaching

Door met anderen samen te spelen ontstaan vaak de mooiste muzikale momenten. Ik heb de mogelijkheid gehad om veel ervaring en kennis op te doen door het samenspelen met solisten, bands,